Hipp hurra og velkommen til den 61'ste sesongen med Tomm Murstad Sjøleir!

Påmelding for sommeren 2019 er ONSDAG 13. NOVEMBER KL 18.00. Ved påmelding gjelder som alltid "førstemann til mølla" kun via vår påmeldingsside. Klikk "påmelding" øverst i høyre hjørne, eller gå direkte til www.sjoleir.com for å finne skjemaet.

Det er ikke mulig å melde seg på før dette tidspunktet. Det anbefales å lese brukerveiledningen for påmeldingen på forhånd. Klikk "påmelding" øverst i høyre hjørne for å finne brukerveiledning. Brukerveiledningen oppdateres stadig med nye tips.

Vær oppmerksom på at det kan bli fort fullt. På grunn av fellesferien, blir det sannsynligvis størst rift om plassene i uke 0, 1, 2, 7 og 8. Disse ukene blir vanligvis fylt opp i løpet av et minutt eller to, og ventelistene er lange. Er det en gjeng som ønsker å reise sammen, oppfordrer vi til påmelding i uke 3, 4, 5 eller 6 da muligheten er størst for at alle får plass. Se "Ukene 2020" for datoer. Merk deg at de tre første ukene går over fem dager. Uke 0 starter fredag ettermiddag og avsluttes onsdag. Uke 1 starter onsdag og avsluttes mandag. Uke 2 starter tirsdag og avsluttes søndag. De resterende ukene starter mandag og avsluttes søndag. 

Vi anbefaler å bruke èn PC pr barn som skal meldes på, men husk at flere pc'er på samme nett kan svekke hastigheten på nettet. Du mottar en bekreftelse på skjermen når påmeldingen er registrert. Husk å notere brukernavn og passord, slik at du kan logge deg inn på Din side for å sjekke om barnet har fått plass. 

Det er veldig lurt å sette opp alternative uker. Avtal med bekjente på forhånd, og ha datoer klare. Vær nøye med prioriteringen av ukene, da prioriteringen ikke kan endres i ettertid hvis barnet får plass på den høyest prioriterte uken. Barnet strykes automatisk fra alle ventelister hvis det får plass på førsteønsket.

Prisen varierer på de forskjellige uker, se "Ukene 2020." Prisen inkluderer et depositum på kr 790,- som ikke refunderes ved avbestilling. De som får plass vil motta en epost med betalingsinfo, ca to uker etter påmelding. Info om betaling av restsummen kommer pr epost i april.

Barnet må være svømmedyktig for å kunne delta, og aldersgrensen er 9-15 år. Barnet er klar for sjøleir hvis det tør sove hos oss heeeeele uken, tør prøve vannski og seile liten jolle. Barnet trenger ingen forkunnskap når det gjelder vannski, seiling, eller noen av de andre aktivitetene. De lærer alt hos oss, men for å få et hyggelig opphold, er det viktig å øve på å sove borte hjemmefra :-)

Det er kanskje greit å få hjelp av mor eller far, naboen eller en eller annen datakyndig person hvis du har lyst til å melde deg på.

Til info: Tomm Murstad Sjøleir garanterer at informasjon registrert under påmeldingen behandles konfidensielt. Du kan selv gå inn på Din side og slette/endre informasjon. For deltakere med bekreftet plass, videresendes følgende informasjon til Leirskoledagboken AS: Barnets navn, foresattes navn, postadresse, telefonnummer og epostadresse. Leirskoledagboken AS garanterer at dette ikke skal brukes til annet enn å sende ut info om fotohefte, for så å slettes. Leirskoledagboken AS er GDPR tilpasset.

Håper vi sees til sommeren!