Tomm

Tomm Murstad jr strandet på øyen i 1960 og har siden vært her hver sommer. Han driver Skiservice AS Tomm Murstad om vinteren og er leirens overhode, vaktmester, reperatør, kokk, Byggmester Bob, Reodor Felgen, Petter Smart, alt i ett løsning med andre ord!

Hver uke er vi 15 ansatte pluss Tomm, som skal sørge for at du får et supert, kanonbra opphold, med masse aktiviteter og deilig mat!instr
anniken
Anniken Murstad ble født i 1971 og har siden tilbrakt hver sommer på leiren. Hekta på vindsurfing og tidligere landslagsalpinist, med Bachelor i General Business fra University of Denver, USA. Som daglig leder av sjøleiren, er hun involvert i alt som har med leirdriften å gjøre.
 
IMG 4817 
Atle Mordt født 1973, Annikens samboer og også hekta på vindsurfing. Assisterende repratør og Tomms høyre hånd...og Annikens venstre. Utdannet ingeniør innen olje og marin teknologi.
 
     
 
  Marcus 2018Maya 2017
Marcus og Maya utgjør resten av familien, og begge elsker sjø og leirlivInstruktørene er ansvarsfulle sjøleirveteraner, og de fleste har tilbrakt mang en sommer ute hos oss som deltagere. De kjenner leiren ut og inn og gjennomgår obligatorisk livrednings- og sikkerhetskurs hver vår. Det er mange søkere hvert år, og de best kvalifiserte får jobb. De ansatte jobber fra en til syv uker hver.

Kjøkkenpersonalet består av en kjøkkensjef og to kjøkkenassistenter som lager deilig mat til alle deltagere og ansatte.

 ansatte