Vi vil til enhver tid følge de retningslinjer og råd, gjeldene for sommerleire, gitt av FHI. Både barn og foresatte skal gjøre seg godt kjent med gjeldene regler, tett opp mot avreise, for å få siste versjon. 

Våre gjeldende smittevernregler og tiltak finner du i linken nederst på denne siden! Siden oppdateres kontinuerlig. Sist oppdatert: 17.juni

Litt info mens du venter:

Kun friske barn—uten symptomer på sykdom—kan delta på leir! Symptomer på sykdom kan være: feber, rennende nese, sår hals, hoste, tung pust, utmattelse, smerter i kroppen, redusert smaksans, oppkast, magesmerter og diare. Har barnet ditt symptomer på sykdom avreisedagen, sender du ikke barnet på leir! Barnet skal da først klareres av lege, før vi eventuelt avtaler en senere transport ut til øya. Får barnet symptomer på sykdom under leiroppholdet, må det dessverre sendes hjem. Du må da straks ta kontakt med fastlege/legevakt, og holde oss oppdatert om situasjonen til barnet.

Barna informeres første leirdag om hvem de skal henvende seg til hvis de føler seg dårlig. Viktig at barnet tør å si fra. Vi tar ingen sjanser, så selv en lett forkjølelse vil kunne føre til hjemreise. Det kan derfor være lurt å instruere barna i hvordan man kler på seg på kalde dager, og husk varm våtdrakt. 😉

En-meteren har opphørt for deltakere på sommerleir, under 20 år, og for de som står for arrangementet. Men myndigheten ønsker at vi fremdeles deler barna i kohorter, for å minimere eventuell smitte. Vi deler derfor barna inn i to kohorter ved ankomst Høyerholmen. Barna sover og spiser sammen med sin kohort. Før barna deles i kohorter, må det holdes avstand. Husk dette når dere ankommer Kadettangen, og når vi skal gå ombord i båtene. Bagasjen leveres ved seilbåten, og deretter må dere spre dere utover bryggen. 

Viktig at du sjekker at kontaktinfo som er registrert på Din Side, stemmer, slik at vi til enhver tid kan nå deg. Hvis et barn må avbryte oppholdet, må noen være parat til å hente barnet på bryggen i Sandvika.

Smitteverntiltak_2020