Tusen takk for en skikkelig ordentlig superduper sommer alle 2021-deltakere. Selv med strenge restriksjoner, gikk gjennomføringen fint. Men det er jo ikke så rart når dere er så kuule å ha på besøk!! Så ivrige, glade barn skal man lete lenge etter. "Sofasliterne" har tydeligvis vært et annet sted. Masse aktivitet og store smil hver dag. Heeelt perfekt! Tusenvis av fine bilder, inkl gruppebilder, er sendt til Leirskoleboken AS, som er i full gang med å lage fotohefter til oss. Har du ikke fått informasjon, kan du kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Påmelding for 2022 er onsdag 17. november kl 18.00. Som vanlig gjelder "førstemann-til-mølla." Når startskuddet går i november, finner du skjemaet ved å klikke "PÅMELDING" øverst i høyre hjørne. Husk å lese veiledningen nøye. Veiledningen oppdateres stadig med nye tips og lure triks, når vi nærmer oss.

Vi ønsker også å sende en stor takk til alle ansatte som har stått på dag ut og dag inn for at dere barna skulle ha det fint.

Ønsker deg og dine en fiiin høst, husk å prøve masse nye aktiviteter!

Hei og hopp og klem fra Anniken

Alle nyheter

Login