Tusen takk for en super-duper-kjempe-topp-sommer alle 2020-deltakere. Selv med strenge restriksjoner, gikk gjennomføringen helt nydelig. Dere er verdens beste yndlingssjøleirbarn! Masse aktivitet og store smil hver dag, kan man ønske mer? Tusenvis av fine bilder, inkl gruppebilder, er sendt til Leirskoleboken AS, som har laget fotohefter til oss. Har du ikke fått info, kan du kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Påmelding for 2021 er onsdag 13. januar kl 18.00. Som vanlig gjelder "førstemann-til-mølla." Når startskuddet går i januar, finner du skjemaet ved å klikke "påmelding" øverst i høyre hjørne, eller ved å gå direkte til pameld.sjoleir.no. Husk å lese veiledningen nøye. Veiledningen oppdateres stadig med nye tips og lure triks, når vi nærmer oss.

Vi ønsker også å sende en stor takk til alle ansatte som har stått på dag ut og dag inn for at dere barna skal ha det fint.

Ønsker deg og dine en naaaaaijs høst, husk å prøve mange nye aktiviteter, og savner du oss så mye at du ikke får sove om kvelden ;-) finner du nattasangen vår ved å søke "Murstad Theme" på Spotify.

Hei og hopp og klem fra Anniken

Alle nyheter

Login