Tjohooooo, endelig en normalisert sjøleirdag! Kanooonbra vannskiføre i første økt, med kjøring rett fra vannskibryggen! Syv båter kjørte kontinuerlig, og enda var vannskibryggen stappfull av barn som øvde på nye og gamle ting. Dette er det beste vi vet! Til og med Tomm ble satt bak rattet. I tillegg kjørte to RIBer med sofa og sombrero, og seks miniRIBer på bane. Badeland ventet vi med, for sikkerhets skyld. 

I økt nummer to kom sønnavinden, og med så stor kraft at det bare var å rigge vårt flaggship, gode gamle trimaranen. Den gamle "damen" kom opp i hele 18 knop, og forholdene var helt klart en av sommerens røffeste, vilt kult. Totalt 42 barn fikk gleden av å bli med, og de var ikke tørre da de kom i land. 

Vi har også hatt vår seilspesialist Olaf ute i seiljolle i dag, slik at alle som ikke fikk seilt liten jolle sist, fikk prøve med Olaf. Det blåste heftig, så ekstra gøy. 

Bølgesofa og bølge "veps" slo også godt an i dag, og etter at sønnavinden hadde skuffet det brune vannet innover mot Sandvika, fikk barna eeendelig bade på badeland, stor glede! 

Nå i kveld er barna på miniRIB safari i bølgene, seks båter med to og to barn i gåsegang. En instruktørbåt foran og en bak. Superpoppis! Så poppis at badeland er tomt. Dagens overnattingstur har dratt, og ellers koser vi oss med rebus, knuter, makrame, hoppetau (som vanlig) og dans. Militær inspeksjon i kveld. Tipp topp, tommel opp herfra!

Alle nyheter

Login