Hei alle der hjemme! Siden web kamera har vært nede, tenker jeg dere lurer fælt på hvordan det går med alle gullebarna her ute på øya. Her kommer dagens rapport: laughing Til tross for at det har regnet siden vi sto opp, har alle vært i full aktivitet. Vannskibåtene har duret og gått i heeele dag, og avslutter først nå. Masse ivrige barn som har stått på både vannski, wakeboard, wakesurf og kneeboard. Flytende leker, både sofa og magerister, har kjørt uendelig mange turer, og barna har badet masse. Noen har lånt ekstra våtdrakt av oss, til å ha utenpå sin egen, så de ikke skal bli kalde.

Motorbåtkjøring har vært poppis i dag, og etter Tomms motorbåtteori, er barna i full gang med å øve på å kjøre og øve på å legge inn til bryggen. Alle må lære seg å kjøre båt i løpet av uken. Noen av barna kom akkurat hjem fra Rib safari til Steilene, hvor de har vært på oppdagelsestur inni tønnen. Det blir spennende å høre hvordan de har hatt det.

Mange har allerede lært seg de fire obligatoriske knutene i ettermiddag og elleve barn er av gårde på overnattingstur med seilbåten. Det var jentenes tur i dag, siden 12 gutter var på tur i går, inkludert bursdagsbarnet, hurra!

Ettersom været har vært litt guffent, har Tomm også holdt den ukentlige sjøvettsteorien i dag, slik at vi kan vi nyte det deilige været som er spådd resten av uken. I morgen, St. Hansaften, er planen å ta med alle barna i båtkortesje gjennom middagsbukta, så dere får vinke til oss om dere er på sjøen. Vi avslutter dagen i dag med ping-pong, ripsurf (skateboard lignende brett) inne i spisesalen, og noen koser seg med varm kakao og fotball EM på storskjerm. Snart er det natti-natt her ute på Høyerholmen. Vi gleder oss til ny fin dag i morgen!

PS Web kamera er nå oppe og går, jippiiii!

Alle nyheter

Login