Hei og hopp store og små!

Tusen takk for verdens fineste sommer alle 2014 deltakere! Dere var en uforglemmelig gjeng med glade, snille, positive, kule og tøffe barn. Stemningen var eksemplarisk og aktivitetsnivået svært høyt. Tror det ble satt ny rekord på vannski-/wakeboardbryggen i antall barn som prøvde diverse øvelser og triks de ikke kunne fra før! Mestring på høyt nivå. Bildene er nå lagt ut på sidene våre. Tilbud om bestilling av fotohefter er sendt i posten. Har du ikke mottatt tilbud, kan du kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nå er det like før startskuddet går for påmelding til sommeren 2015, og vi ønsker både nye og gamle deltakere velkomne.

PÅMELDING FOR 2015

Påmelding for sommeren 2015 er ONSDAG 29. OKTOBER KL 18.00, på vår internettside www.sjoleir.no. Det er ikke mulig å melde seg på før dette tidspunktet. Som alltid gjelder ”førstemann til mølla” kun ved bruk av internett. Klikk «påmelding» øverst i høyre hjørne. Husk at du alltid kan gå direkte til www.sjoleir.com for å komme til påmeldingssiden.

Det anbefales å lese brukerveiledningen på forhånd. Veiledningen finner du på påmeldingssiden.

Vær oppmerksom på at det kan bli fort fullt. Pga fellesferien pleier uke 1, 2, 7 og 8 å bli fulltegnet først. Disse ukene kan bli fylt opp i løpet av få minutter.

Er dere en gjeng som ønsker å reise sammen, oppfordrer vi til påmelding i uke 4 eller 5, hvor det er betraktelig enklere å få plass. Uke 3 og 6 er gode alternativer. Det er også lurt å sette opp flere ukeønsker, så avtal datoer med bekjente på forhånd. Ukene kan da prioriteres i ønsket rekkefølge, se veiledningen. Vær ekstra nøye med prioriteringen, denne kan ikke endres i etterkant!

Vi anbefaler å bruke èn PC pr barn som skal meldes på, men husk at flere pc'er på samme nett kan svekke hastigheten på nettet. Når barnet er registrert, mottar du en bekreftelse på skjermen. Notèr deg passordet. I løpet av torsdagen kan du logge deg inn på «din side» ved hjelp av passordet og sjekke om du har fått plass, eller om du står på venteliste.

Man må være svømmedyktig for å kunne delta, og aldersgrensen er 10-15 år.

Pris pr uke er kr 6500,- inkl depositum på kr 700,- som ikke refunderes ved avbestilling. Betalingsinfo for depositum sendes pr mail ca en måned etter registrering. Betalingsinfo for restsummen sendes pr mail i april/mai.

UKENE SOMMEREN 2015

Det er oppmøte på Kadettangen, Sandvika, mandager kl 09.30. Retur samme sted søndager kl 11. Sjekk datoene nøye og skoleruten for din skole før påmelding, slik at du er sikker på at du kan og har skolefri.

  • Uke 1 mandag 22. juni - søndag 28. juni
  • Uke 2 mandag 29. juni - søndag 05. juli
  • Uke 3 mandag 06. juli - søndag 12. juli
  • Uke 4 mandag 13. juli - søndag 19. juli
  • Uke 5 mandag 20. juli - søndag 26. juli
  • Uke 6 mandag 27. juli - søndag 02. aug.
  • Uke 7 mandag 03. aug. - søndag 09. aug.
  • Uke 8 mandag 10. aug. - søndag 16. aug.
Håper vi sees til den 56’te sesongen med sjøleir! Ønsker deg en riktig fin vinter så lenge--med mye sportslige aktiviteter!

Med vennlig sjøleirhilsen fra onkel Tomm, Anniken, Atle og alle de andre ansatte.

Alle nyheter

Login