Dagens gla-melding fra myndighetene: 1-meter'n opphører for deltakere på sommerleir, under 20 år, og for de som står for arrangementet!! Oppdeling i kohorter er fremdeles gjeldende. Vi deler inn i kohorter ved ankomst Høyerholmen, og vi prøver å plassere de som kjenner hverandre/er fra samme nærmiljø sammen. Du trenger ikke sende oss liste med navn ;-) Vær snill og husk at noen reiser alene, og det er ekstra viktig at disse inkluderes i sin kohort.  

Vi har i hvert fall riktig antall barn på stort sett alle uker, og vi gleder oss til sjøleir! Uke 0 har fått epost med betalingsinformasjon, pakkeliste, avreise- og annen informasjon. Vi venter med å sende til dere andre inntil videre, men under "INFO FOR 2020" i menyen, finner du både pakkeliste og annen nyttig informasjon. 

Smittevernregler og tiltak legges ut under "INFO FOR 2020" etter 15. juni.

Genserne 2020 er fremdeles på avveie hos PostNord, men vi har kjøpt inn special edition gensere, som kommer rett fra pressa (trykking) og til salget på mandag. Vi har også nye langermede t-skjorter, nye t- skjorter, gensere fra i fjor og flytevester. Vi har også noen få badeshortser, klikk-klakker, luer og bager fra tidligere år. Så får vi håpe de andre genserne dukker opp i løpet av disse dagene :-)

Takk igjen for alle hyggelige og rørende meldinger ?  

Telefonnummeret vårt er 907 03 111. I eposten av 30. mai står det feil. (Stakkars mannen i Trondheim har fått konfekt og eplesider på døren, men vi må prøve å ikke plage ham med flere telefoner ;-) 

Alle nyheter

Login