Vi har ryddet i systemet og strøket dobbelt bookinger. Det kan fortsatt hende noen har dobbel plass. Mange er også dobbelt booket på ventelistene...hjelp oss med å rydde, slik at andre barn får plass fra ventelistene!

Til deg som har havnet på venteliste: tallene er ikke reelle; mange er dobbelt booket. I tillegg står mange på venteliste på flere uker. Når de kommer inn på en uke, strykes ventelister med lavere prioritering. Derfor vil du rykke fort oppover listene, kanskje allerede innen en uke ;-)

HAR DU SPØRSMÅL VEDR DIN SIDE?
  • Har du glemt passord til Din side? Fyll inn e-post ogk likk "Glemt passordet."
  • Finner du ikke barnet? Kontakt personer som kanskje også har registrert barnet ditt, mest sannsynlig har barnet vært dobbelt booket.
  • Barnet strykes fra uker/ventelister med lavere prioritet, hvis det kommer inn på en uke med høyere prioritet! Så viktig å stryke lister du ikke ønsker stå på!
  • Ja, du kan gjøre enkle korrigeringer på Din side. Sjekk at all kontaktinfo stemmer!
  • Har du havnet på feil uke--og det er heeelt krise--kan du sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Uke 7 og 8=vanskelig, Uke 4 og 5=enklest

Alle nyheter

Login