Først vil vi si tusen takk for en kanonbra sommer alle 2023-deltakere. Vi er verdens heldigste som får bli kjent med sååå mange snille, kule, ivrige, glade barn! "Sofasliterne" har tydeligvis vært et annet sted. Store smil og fullt kjør med vannaktiviteter fra morgen til kveld...og ekstra bra trøkk på vannskibryggen. Heeelt perfekt, akkurat sånn vi håpet på i år igjen! Tusenvis av fine bilder, inkl gruppebilder, er sendt til Leirskoleboken AS, som er i full gang med å lage fotohefter. Har du ikke fått informasjon, kan du kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

På baksiden av fotoboken, står det feil dato for påmelding.

Påmelding for 2024 er onsdag 8. november kl 18.00.

Som vanlig gjelder "førstemann-til-mølla." Når startskuddet går i november, finner du skjemaet ved å klikke "PÅMELDING" øverst i høyre hjørne. Husk å lese veiledningen nøye. Veiledningen oppdateres stadig med nye tips og lure triks, når vi nærmer oss.

Vi ønsker også å sende en stor takk til alle ansatte som har stått på dag ut og dag inn for at dere barna skulle ha det fint.

Ønsker deg og dine en fiiin høst, og husk å prøve masse nye aktiviteter til vi sees igjen ;-)

Hei og hopp og klem fra Anniken

Alle nyheter

Login