Husk betalingsfrist idag 6. mai! Info om betaling av restsum, avreiseinfo og pakkeliste ble sendt ut 22. april. Har du ikke mottatt mailen, kan du lese teksten nedenunder. Vi oppfordrer deg også til å lagre Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. i dine kontakter, slik at du unngår at mail fra oss havner som søppelmail. KID nr for betaling finner du på Din side, og kontonummeret er 6051.06.00668 Tomm Murstad Sjøleir.

TOMM MURSTAD SJØLEIR 2015 (mail sendt 22. april)
Vi ber deg gå inn på Din Side før avreise, for å sjekke at kontaktinfo stemmer. Viktig også å stryke ventelister barnet eventuelt ikke ønsker å stå på.

Sommeren nærmer seg, og det er tid for innbetaling av restsummen.

Betalingsinfo
Pris pr. uke: 6500,-
Utestående tidligere purregebyr ? 
Betalt: kr 700,- 
Restsum å betale: kr 5800,-
Kontonummer: 6051.06.00668 Tomm Murstad Sjøleir
Kid nr: finner du på Din side 
Forfallsdato: 6. mai

Uteblir betalingen, blir du belastet med kr 62,- i purregebyr. Vennligst stryk barnet omgående hvis det ikke skal delta. Dette gjør du på Din Side ved å klikke "Jeg ønsker ikke denne uken." Depositum, pålydende kr 700,- blir IKKE refundert ved avbestilling.

Har barnet havnet på heeelt feil uke i forhold til ferieplanene kan du kontakte meg via Din side. Vi minner om at barn som har plass i uke 3, 4, 5 eller 6, er bundet til den aktuelle uken, men kan til en viss grad bytte mellom disse fire ukene. Kontakt meg gjerne via Din side.

Til info, har vi pr i dag noen ledige plasser i uke 4 og 5.

Se "info for 2015" i menyen for pakkeliste og avreiseinformasjon.

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til en superduper kanonmorsom, innholdsrik og spennende uke. Tjo og hei, dette blir gøy, vi gleder oss!

PS: Sjekk datoene for deltakelse nøye, slik at du er sikker på at barnet kan.

Med vennlig hilsen
Tomm Murstad Sjøleir
Anniken Murstad
Tlf 22 49 67 07
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Alle nyheter

Login