Hei alle mammaer og pappaer til uke 8 gullebarna! Nok en veldig fin--og veldig annerledes--dag er i boks. I dag fant vi på noe vi aldri har gjort før. Vi våknet til like brunt vann som i går, ergo ingen i vannet her hos oss i dag heller. Men, vi kan jo ikke være på sjøleir uten å bade! Og hvor synes barna det er gøy å bade sånn ellers? Frognerbadet, selvfølgelig!! Det var planlagt sjøvettsteori for nye deltakere etter middag, så de nye fikk farte avgårde til Frognerbadet først, 19 barn og to instruktører, Maxi-taxi, tut og kjør. Barna digget det, mye triksing! Koordinasjonen er helt klart på plass. Barna fikk til og med skryt av badevakten for eksemplarisk oppførsel.

Barna som var igjen, kjørte miniRIB race rundt øya, på tid, eller bare kosekjørte rundt øya. De øver fremdeles iherdig på å legge inn til bryggen med miniRIB. I tillegg til å kjøre båt, var det mange skikkelig ivrige seilere, totalt 30 barn, som fikk prøvd seg i firemannsjoller. Det blåste perfekt vind fra nordøst. Etter en kjapp seilteori, fikk de one-to-one coaching på vannet, hvor de øvde på å ha seilet perfekt strammet i forhold til vinden. Oppgaven var å fange mest mulig vind, slik at seilet alltid var fylt. Barna slapp ut på seilet til det begynte og blafre, for så å stramme inn til det akkurat ikke blafret. Rordamen/-mannen øvde i tillegg på å holde stø kurs, og vekten ble flyttet langt frem i båten, så ikke båten ble baktung...for det breeeeemser :-) Veldig fornøyd med seilingen, syntes de ble skikkelig flinke.

Etter middag, var det klart for runde to på Frognerbadet. Denne gangen fikk vi med 28 barn og tre instruktører, Maxi-taxi, tut og kjør! Resten hadde sjøvettsteori, miniRIB race og sandvolleyball. Frognerbadet-gjengen fikk med seg 86 ferdigsmurte brødskiver og dro direkte til Kalvøya, hvor alle så ble samlet--bortsett fra 11 smågutter, som seilte av gårde på overnattingstur med Bavaria'n. På Kalvøya spilte vi fotball, dødball, kubb, frisbeegolf og noen av barna lagde ny dans. Wooow, den ble kjempekuuul!

Vel tilbake på Høyerholmen, ble det tid for pølsegrilling, mer dans og slengtau hopping--hvilket er ukens stoooore kveldsfavoritt! Rominspeksjon og nattarunden gikk som smurt, gullebarna er lynkjappe i seng.

Vi har hatt oppholdsvær i hele dag, selvom det har regnet mye rundt oss. God natt fra oss på paradisøya!

 

  

Alle nyheter

Login